LUA Barista MasterClass

Üdvözöljük a LUA Barista Masterclass programján!

Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra az aromák és esszenciák világába, ahol nem csak zamatos és gazdag ízű kávékat kóstolhat, hanem betekintést nyerhet a kávé készítés világának minden részletébe.

LUA Barista Masterclass program menete

A programot közösen indítjuk egy pár szóval a kávé varázslatos világáról, melyet a csoport bemutatkozása követ, aztán pedig röviden áttekintjük a workshop menetét.

Egy csésze – a saját pörkölésű kávénkból készült – eszpresszó elfogyasztása közben, elmélyedhetnek egy rövid, ám izgalmas beszélgetésben a kávéról. Megtudhatják, hol terem a kávé, milyen fajtái vannak és még sok érdekességet a szüret folyamatáról, a pörkölésről és a koffein hatásairól. Ezután csoportokra osztva folytatjuk a workshopot: az egyik csoport megismerheti a kávékészítés rejtelmeit, míg a másik csoport részletes bemutatást kap a kávézó pult mögötti működéséről.

Kötetlen beszélgetés keretén belül hallhatunk kávékészítés ősi művészetéről, az újhullámos trendekről és az otthoni kávékészítés fortélyaihoz is tanulunk praktikus tippeket. Természetesen eközben további kávé típusokkal, a One Eleven pörkölővel és annak titkaival is megismerkedünk. Emellett a kisteremben a vendégeknek lehetőségük van kipróbálni öt különböző kávéfajtát a pörkölőkben alkalmazott „cupping” módszerrel. 

A program, a csoport létszámától függően körülbelül 1-1,5 órát ölel fel.

Várjuk Önöket szeretettel, hogy együtt utazzunk el a messzi kávéföldek titokzatos vidékére és közösen fedezzük fel a kávékészítés hétköznapokat megédesítő örömét!

Aktuális időpontjainkról és a további részletekről kérjük érdeklődjenek a recepción!