The View by LUA

A kilátást ígérjük, de annál sokkal többet adunk!
A The View by LUA új érát nyit a varázslatos balatoni éjszakák történetében. A Kékszalag PORT kikötő rooftop bárja az ötcsillagos luxusszállodának köszönhetően egy vibráló és kozmopolita hotspot, amely egyedi kilátást és egy olyan magával ragadó Balaton-élményt nyújt, amilyet még nem élhettünk át a magyar tenger partján.

A tetőtéri bárt nagy estékhez és még nagyobb pillanatokhoz terveztük: egy hely, ahol egy szédítő Negronival vagy jól behűtött champagne-nyal a kézben, a DJ szett lüktető ritmusaival a fülünkben élvezhetjük a balatoni naplementék semmihez sem fogható, csodákat rejtő hangulatát.

The View hot dog – a rooftop bár signature étele

Tekeresvölgyi roppanós virsli, szarvasgombás majonéz és kaviár, hagyma ropogós, pácolt mustármag, uborka jam, lila káposzta, zatar, kézműves hot-dog kifli.

A roppanós virsli Pintér Károly executive chef és a Tekeresvölgyi Családi Birtok közös munkája, amely csak a rooftop bár részére készül. Csakúgy, mint a kézműves hot-dog kifli, amely a Brucker pékséggel való folyamatos fejlesztés eredménye. Mustár helyett szarvasgomba majonézt és – figyelem, most jön az igazi őrület – szarvasgomba kaviárt használunk. Nem is gondolnánk, de Magyarország szarvasgomba nagyhatalom, ezért is választottuk a szarvasgomba folyékony, „gyöngybe” zárt esszenciáját.

A rooftop bár az őszi-télil időszakban nem üzemel. Várjuk vissza 2024. tavaszától!