Hotel

Hazai és nemzetközi viszonylatban is számos ötcsillagos, luxus élményt, „adults-only”, valamint ökotudatos szolgáltatásokat kínáló szálloda működik. A vendégek elvárásai és utazási szokásai is megváltoztak; olyan kikapcsolódási lehetőségeket és helyszíneket keresnek, ahol megfér egymás mellett a hedonizmus és a környezettudatosság, ahol luxus színvonalon, lelkiismeretfurdalás nélkül élvezhetik a felnőtt elvonulás nyugalmát. A jólét és a jóllét közötti egyensúly az emberiség folytonos dilemmája, ezért Balatonfüred új szállodájának a koncepciója a tudatosság és a luxus metszéspontjában található.

Luxurious, unconventional, adult

Balatonfüred új kikötője előtt álló szállodában a jólét jólléttel párosul, ahol az egészséges és ökotudatos életmódot, a felnőtt elvonulás lehetőségét, valamint a szálloda kínálta exkluzív programokat és személyre szabott szolgáltatásokat luxus színvonalon élhetjük meg.

Kiknek ajánljuk?

Ízig-vérig urbanistáknak, carpe diem kalandvágyóknak. Kezdő ínyenceknek és haladó hedonistáknak.

Szobatípusok

Létezik egy hely, ahol nem ér el a nagyváros zaja, ahol magunk mögött hagyhatjuk a rohanó hétköznapokat. Egy hely, ami a minőségi énidőről, az elvonulás lehetőségéről szól.

Spa

Természetes feltöltődés. A spa- és wellness-szolgáltatások terén is értéket teremtünk: megmutatja, hogyan lehet a legmodernebb technológiákat a hagyománnyal
és a természetes megoldásokkal ötvözni.

Szolgáltatások

Személyre szabott törődés már az érkezés pillanatától.
Számunkra nincsenek lehetetlen kérések, igyekszünk minden olyan kívánságot teljesíteni, ami hozzájárul az élvezetes időtöltéshez.

LUA Sleeping ConceptTM

A kiváló alvásélmény legalább olyan fontos, mint az egészséges életmód és a helyes táplálkozás; mindegyik hozzájárul a személyes jólléthez, ahol naturális alapokra helyezheti a megújulást.

LUA SustainabilityTM

Vendégeink otthonaikban tudatos döntések alapján élnek, és utazásaik során is törekednek arra, hogy ne ártsanak a környezetnek. Nincs konkrét definíció arra, hogy egy szálloda mitől válik fenntarthatóvá és az ökológiai lábnyom csökkentését eredményező lehetőségek tárháza nagyon széles.