Ismerkedjenek meg a balatonfüredi borvidék boraival és azokkal az izgalmas személyekkel, akik a palackok mögött állnak. 2023. október 6-án ifj. Szászi Endre mesél a pincészetről és a borokkal kapcsolatos hitvallásáról.

Ismerkedjenek meg a balatonfüredi borvidék boraival és azokkal az izgalmas személyekkel, akik a palackok mögött állnak. 2023. október 14-én Bökő Dávid és Lázár János mesélnek a pincészetükről és a borokkal kapcsolatos hitvallásukról.

Válassza a felnőttbarát elvonulás nyugalmát kínáló ötcsillagos szállodát pihenése helyszíneként és csatlakozzon változatos szállodai programjainkhoz. A foglalkozáson ismerkedjen meg a lámpabúra készítés titkaival és térjen haza egy saját készítésű lakberendezési kiegészítővel!

2023. október 28-án csatlakozzon a TEA BUD által szervezett teaszertartáshoz, ahol megismerheti a teázáshoz kapcsolódó hagyományokat, a trendeket, kóstoljon minőségi és gondosan válogatott teákat!

Ismerkedjenek meg a balatonfüredi borvidék boraival és azokkal az izgalmas személyekkel, akik a palackok mögött állnak. 2023. október 28-án Figula Mihály beszél a családi pincészettel és a borokkal kapcsolatos hitvallásáról.