Szobák

Létezik egy hely, ahol nem ér el a nagyváros zaja, ahol magunk mögött hagyhatjuk a rohanó hétköznapokat. Egy hely, ahol a luxus nem csak a csillogásról, hanem szól a minőségi énidőről, az elvonulás lehetőségéről. Egy hely, ahol megengedhetjük magunknak az elengedést és naturális alapokra helyezhetjük a teljes megújulás lehetőségét.

A kiváló alvásélmény legalább olyan fontos, mint az egészséges életmód és a helyes táplálkozás; mindegyik hozzájárul az Ön jóllétéhez. A LUA Sleep WellTM koncepció keretén belül olyan egyedi programot alakítottunk ki, amely megteremti a pihentető alvás alapjait. Minden szobában extra vastagságú gyógymatraccal ellátott boxspring ágy és blackout függöny található. Amennyiben nem találja megfelelőnek az ágyra bekészített párnákat, úgy a párnamenüről választhat olyat, ami életmódjának leginkább megfelel. Természetesen díjmentesen. Lakosztályainkban Tihanyi levendula illóolaj járul hozzá a teljes ellazulás élményéhez. A reggeli a nap egyik legfontosabb étkezése, amelyhez a LUA Signature ReggeliTM parádés kínálata azonnal megadja az alaphangulatot – és nem csak hétvégenként! A későn kelők délig élhetnek a szobaszerviz kínálta előnyökkel.

Junior Suite

2 légterű lakosztály infraszaunával a fürdőszobában és az erkélyről egyedülálló Tihanyi-félsziget panorámával.

Prestige Spa Suite

2 légterű lakosztály, pazar teljes balatoni kilátással, jacuzzival és panorámás páros infraszaunával a tágas teraszon.

Romantic Spa Suite

2 légterű lakosztály teljes panorámával a Balatonra, privát jacuzzival és panorámás finn szaunával a pazar méretekkel rendelkező teraszon.

Top of LUA Secret Spa Suite

A legfelső emeleten elhelyezkedő, privát jacuzzival és panorámás finn szaunával rendelkező lakosztály. Teljes panoráma, nagy méretű terasz, exkluzív bekészítésekkel és felszereltséggel.

Connecting Roomtypes

Szállodánk connecting szobákkal is várja vendégeit Superior Marina View, Deluxe Marina View és Superior Side Lake View szobatípusokban.