Omorovicza

A szépség egy döntés. Segítünk abban, hogy bőre a lehető legszebb fényében ragyogjon!

A gyógyvizek varázslatos hatása az ásványi anyagok és nyomelemek egyedi kombinációjából fakad. A termálvizek fürdőzők bőrére gyakorolt jótékony hatása közismert, a gyógyfürdőkben az ásványi anyagok a bőr felszínén hatnak. Az azonban kevésbé ismert tény, hogy azok nem szívódnak fel, biológiailag nem hasznosulnak.
Annak érdekében, hogy a csodás gyógyhatás érvényesülni tudjon, meg kellett találni a módját annak, hogy az ásványi anyagok bejussanak az epidermisz mélyebb rétegeibe.
Az ezredfordulón Stephen de Heinrich de Omorovicza Budapesten élt, amikor találkozott Margarettel, az Egyesült Államok Budapesti Nagykövetségén dolgozó amerikai diplomatával. Stephen elvitte Margaretet a fürdőkbe, melyeket az 1800-as években a családja épített és a pár – miután szó szerint a saját bőrén tapasztalta a vizek gyógyító hatását -, eldöntötte, hogy mélyebben tanulmányozza és kihasználja a csodás gyógyerőben rejlő lehetőségeket.

A Szegedi Tudományegyetem híres kutatóinak segítségével megalkották és szabadalmaztatták a Healing Concentrate™ technológiát, mely egyedülálló módon juttatja el a gyógyhatású ásványi anyagokat a bőr legmélyebb rétegeibe.

Az OMOROVICZA mára előkelő helyet foglal el a világ luxus kozmetikai és spa márkái között. Sikerének titka, hogy a legmodernebb technológiával előállított hatóanyagokat harmonikusan ötvözi a természetes összetevőkkel, az emberi érintésen alapuló különleges masszázsokkal. Az OMOROVICZA hisz a tiszta, a természetes bőrápolásban és ezért termékei mentesek minden kockázatos szintetikus összetevőtől.

A kezelések során használt termékek megvásárolhatók, így otthonában sem kell lemondania az ikonikus termékekről. További információért forduljon a Spa recepció munkatársaihoz.