Esküvő

LUA l’amour

A LUA Resort kortárs épületével, a vitorláskikötő hangulatával nem csupán egy helyszín, hanem egy életforma; minden szó és tett megfontolt jelentéssel bír. A letisztult vonalvezetésű épület balatoni panorámával, vagy a télikert, de akár az étterem is idilli környezetet nyújt egy állófogadás vagy ültetett vacsora megtartására, amelynek keretében a vendégek egy kulináris utazáson vehetnek részt. A Balaton vizére épített lebegőstég – jó idő esetén – emlékezetes és elegáns helyszíne lehet a polgári szertartásnak és az ifjú párról készült eljegyzési vagy esküvői fotósorozatnak.

Tapasztalt esküvőszervező kolléganőnk vezetésével mindent megteszünk annak érdekében, hogy a pár nagy napját emlékezetessé tegyük. Legmagasabb szintű és teljes körű szervezést nyújtunk a tervezéstől egészen az esemény végéig. Az ország legjobb esküvői szolgáltatóival dolgozunk együtt, csak így tudjuk biztosítani azt, hogy az esküvő minden pillanata úgy sikerüljön, ahogyan azt a pár megálmodta.

Executive séfünk és munkatársai a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával garantálják, hogy az ifjú párnak és a velük együtt ünneplő társaságnak gasztronómiai élményekben legyen részük.

A szállodában összesen 67 szoba és 11 lakosztály, a LUA Boutique RoomZ-ban további 17 szoba található, melyek hozzájárulnak szeretteik és barátaik pihentető tartózkodásához.

Ajánlatkéréssel kapcsolatban kérjük, hogy keresse munkatársainkat a wedding@luaresort.com e-mail címen.

Kövessen minket Instagram oldalunkon!

Készen állunk, hogy valóra váltsuk álmukat!

Köszönjük partnereinknek, hogy munkájukkal támogatták a film létrejöttét:

Ajánlatkérés