A rohanó hétköznapok után mindenki vágyik a valódi minőségi időtöltésre. Arra, hogy úgy érezze, mintha egy üvegbúra alatt lenne, ahol az idő valóban lelassul, és a világ megtelik tartalommal. A NOON Barban megalkottuk azt a különleges atmoszférát, ahol a levegőben csak jó értelemben vett feszültség érezhető. Koktéljainknak több közös nevezője is akad: mindegyikben van egy kis csavar, egy csipetnyi varázslat. Mindegyik ital egy-egy érzékszervünket célozza meg; az élmény úgy válik teljessé, hogy az ízek és az illatok játékosan kiegészítik egymást. Látod? Érzed? Érzékeled?

A stílusos piknikkosárba buborékok, isteni falatok és egyéb prémium harapnivalók kerülnek. Csomagunk tartalma két fő részére: A csomag ára: 39.000 Ft + 15% szervízdíj Foglalással kapcsolatban recepciós munkatársaink vagy a NOON Bar munkatársai állnak rendelkezésre.

Válassza hűtött italcsomagjainkat akár egy egész napos klassz hajós programhoz, vagy örömmel bekészítjük szobájába, ha inkább a szállodában tartózkodna.

Romantika a csillagok alatt. Tegye felejthetetlenné estéjét, vacsora után várjuk egy romantikus csillaglesre.

A gin tonichoz nem kell más, mint gin és tonic. Habár ez nincs messze az igazságtól, valójában nem mindegy, milyen gint keverünk össze egy-egy tonikkal.

5 rummal a világ körül! Vegyen részt egy néhány órás barangoláson, ami Latin-Amerika országainak rum különlegességeinek a megismeréséről szól.