Különleges vízparti rendezvényhelyszín – egyedülálló adottságok és szolgáltatások egy helyen

A tágas terekből álló épület képes flexibilisen befogadni nagy rendezvényeket, konferenciákat, kiállításokat, karácsonyi partykat, esküvőket, de alkalmas lesz workshopok, oktatási programok, sajtótájékoztatók, kihelyezett tárgyalások megrendezésére is. A rugalmasan bővíthető terek különböző iparágak kiállításaihoz adnak méltó keretet. A Balaton közelségével és a gyönyörűen parkosított területtel páratlan környezetet tudunk biztosítani.

Az épületet két, funkciójában is jól elkülöníthető tér alkotja: a foyer-hez kapcsolódik egy 220 fő befogadására alkalmas, 3 hangszigetelt, flexibilis mobilfallal elválasztható, 231 m2 oszlopmentes tér. A kifogástalan lebonyolítás érdekében mind a három szekcióterem akadálymentesített, a faltól falig tartó üvegfelületnek köszönhetően balatoni panorámával és teljes sötétítési lehetőséggel rendelkezik. Klímaberendezéssel és legmodernebb beépített audiovizuális technikával – 3 x 5 méter beépített ledfallal – van felszerelve.

A rendezvényterem hatalmas üvegfalaival szervesen kapcsolódik a vitorláskikötőhöz, és az épülettel szemben elhelyezkedő 5 csillagos szálloda szolgáltatásaihoz. Törekszünk arra, hogy környezettudatos rendezvényhelyszínként működjünk, fenntartható megoldásokat alkalmazzunk, ezért vendégeink kényelmét – többek között – környezetkímélő hűtő-fűtő rendszer szolgálja.

A LUA gasztronómiai koncepciója könnyeden elegáns bistro gasztro élményt kínál. Pintér Károly Executive Chef vezetésével és Pesti István chef consultant támogatásával a rendkívüli minőségű alapanyagokból a szenvedéllyel alkotó kollégák nap mint nap emlékezetes és kifogástalan ízeket varázsolnak. A menüt hazai termelők és fenntartható gazdaságok szezonális alapanyagainak felhasználásával állítottuk össze és az egészséges táplálkozási szempontoknak megfelelően, az ételérzékenységek, intoleranciák figyelembevételével készítjük.

231 m2 oszlopmentes tér

3 teremre szekcionálható

Faltól falig tartó üvegfelület vagy teljes sötétítési lehetőség

Klimatizált

Akadálymentesített

Gasztronómia magas minőségben

Modern audiovizuális technika

Vízparti szabadtéri helyszín

5 csillagos szálloda (a közvetlen közelben)

Rendezvényszervezés (programok)

Dedikált esküvőszervező

Környezettudatos (helyszín)

Kapacitástáblázat és Alaprajz