Általános információk

A szobaár tartalmazza: szállás, reggelis ellátás, közel 1000 m2-es spa és wellness központ korlátlan használata, fitneszterem, fürdőköntös és SPA bag bekészítés a szobában, Molton & Brown kozmetikum, Nespresso kávégép kávékapszulával, hajszárító, széf, vezeték nélküli töltőállomás, WIFI, ÁFA.

Üdülőhelyi díj: 660 Ft/fő/éj (18 év felett).

Szálloda egyéb szolgáltatásai

  • Masszázsok és kezelések – a spa menüt tekintse meg a Spa Menü oldalra kattintva 
  • Float spa – 22.000 Ft / óra / 2 fő
  • Bérelhető elektromos eszközök – további információért kérjük, látogasson el az oldalra

15:00 órától

11:00 óráig

12.00 órától van rá lehetőség 15.000 Ft extra felár ellenében.

15.00 óráig van rá lehetőség 30.000 Ft extra felár ellenében.

Háziállatokat kizárólag előzetes egyeztetés után van módunkban fogadni 7.500 Ft/éj/háziállat áron a Superior Marina Park View és Deluxe Marina Park View szobatípusban. Amennyiben a kollégáink a szállóvendégek itt-tartózkodása alatt háziállat vagy kisállat tartózkodását észlelik egy nem arra rendszeresített szobában, úgy 7.500 Ft/éj/háziállat extra takarítási költséget számítunk fel, és a vendég tartózkodását a háziállatok fogadására kialakított szobák egyikében folytathatja.

Háziállat etikett

Minden szobafoglalást kérünk írásban megerősíteni, amire a szálloda szintén írásos visszaigazolást küld.

Egyéni megrendelések esetén ingyenes, kötbér felszámítása nélküli lemondásra legkésőbb az érkezést megelőző 48 óráig van lehetőség, kivéve, ha a megrendelés, vagy a foglalás alapjául szolgáló egyedi ajánlat, vagy egyedi megállapodás ettől eltérő lemondási feltételeket rögzít. A határidőt követő lemondás esetén, vagy amennyiben a vendég az érkezési napon helyi idő szerint 19:00 óráig nem érkezik meg, és nem jelzi előre, hogy ennél későbbi időpontban érkezik, a Szálloda a megrendelés szerinti 1 napi szobaárnak megfelelő – vagy egyedi ajánlat, illetve egyedi megállapodás esetén az abban foglalt – összeget kötbérként érvényesít a vendéggel szemben. Csoportos megrendelés esetén a foglalásra vonatkozó egyedi megállapodásban kerül sor a lemondási feltételek meghatározására.

A szállodai szolgáltatások értéke a helyszínen készpénzben, hitelkártyával, vagy OTP, MKB, K&H SZÉP kártyával egyenlíthetők ki.

Szállodánk különböző területein – eseménytől függően – alkalomhoz illő öltözetben szíveskedjen megjelenni. Kérjük, hogy a NOON Restaurant & Bar egységünkben, vacsoránál az urak viseljenek hosszú nadrágot. Az étteremben és a spa & wellnessrészlegben szíveskedjenek mellőzni a hangos mobilkommunikációs eszközök (telefon, tablet) használatát, vagy szükség esetén fejhallgatóval használni azokat a többi vendég nyugalma érdekében.

Gyakran ismételt kérdések

2021. szeptember 1-től az összes vendégnek, beleértve a csecsemőket és a gyermekeket is, érvényes fényképes igazolvány szükséges bejelentkezéskor a hatályos törvények szerint. A fényképes igazolvány lehet: személyazonosító igazolvány, kártyaformájú vezetői engedély vagy útlevél. A recepción digitálisan beolvasott igazolványokat a Vendég Információs Zárt Adatbázis (VIZA) rendszer rögzíti legfeljebb két évig. Okmány hiányában a szálloda köteles megtagadni a szálláshely-szolgáltatást.

Minden szobánk rendelkezik erkéllyel.

A szállodában a dohányzás nem megengedett.

A szobaár tartalmazza: szállás, félpanziós ellátás, a közel 1000 m2-es spa és wellness-központ korlátlan használata, fitneszterem, fürdőköntös és SPA bag bekészítése a szobában, részvételi lehetőség a napi sport- és kulturális programokon, Wi-Fi, ÁFA.

A szobaár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót (590 Ft/fő/éj), valamint a parkoló használati díját (3.500 Ft/autó/éj).

A szobaár gazdag büféreggelit és büfévacsorát tartalmaz, azaz szállodánk félpanziós ellátást kínál.

A fürdőszobákban zuhanyzó található. Néhány lakosztály a zuhanyzó mellett saját infraszaunával és/vagy jacuzzival is felszerelt.

A szálloda mellett található egy nem őrzött, – azonban az illetéktelen parkolás megakadályozása érdekében –  sorompóval elzárt parkoló, ahol elektromos autók töltésére is lehetőség van. A parkoló használati díja (3.500 Ft/autó/éj). A parkolóban elhelyezett gépjárművekben keletkezett károkért a szálloda a felelősségét a közvetlenül a szálloda, vagy annak munkavállalói által okozott károk kivételével kizárja.

A szálloda nem rendelkezik mélygarázzsal.

A szálloda adults-only szolgáltatásokat kínál, ezért kizárólag 14 éven felüli vendégeket fogad. A mindennapi rohanásban hajlamosak vagyunk elfeledkezni magunkról, és amikor lehetőségünk adódik kikapcsolódni, akkor a minőségi idő lehetősége felértékelődik. Fontos szemponttá válik, hogy milyen környezetben töltjük el a mindennapi stressztől távoli időnket. Ezért is bízzuk vendégeink belátására, hogy 14 év alatti gyermekükkel együtt szeretnének vakációzni vagy inkább egymással – felnőtt társaságban – időt tölteni.

A wellness-részleg 08:00 órától 20:00 óráig van nyitva.

A Spa-t a megérkezés napján 15:00 órától, az elutazás napján pedig 15:00 óráig lehet használni. Felár ellenében vehető igénybe a wellness részleg érkezés napján 15:00 óra előtt, valamint távozás napján 15:00 óra után.

A reggelit 07:00-11:00 óra között, a vacsorát 18:00-22:00 óra között lehet igénybe venni a NOON Restaurantban. 

A szállodában K&H, OTP és MKB SZÉP kártyával lehet fizetni.

Vendégeink a következő szobai bekészítések közül választhatnak: pezsgő, bor, ásványvíz, virág, rózsaszirom, bonbon, macaron, egyéb sütemény, gyümölcs, lufi és további egyéb, vendégek igénye szerinti dekorációk. Szállodánk Guest Relations Managere, Dávid áll szíves rendelkezésükre a megvalósításban.

Szállodánk választható értékű utalványt, illetve 2 fő részére szóló 2 éjszakás ajándékutalványokat kínál, ezeken kívül lehetőséget biztosítunk egyedileg összeállított vagy értékutalvány vásárlására is. Kérjük, érdeklődjön a szobafoglalási részlegünkön e-mailben vagy telefonon. Utalványokat a honlapunkon is vásárolhat. További információt IDE kattintva talál.

Igen, térítés ellenében. Spa ajánlataink IDE kattintva érhetők el.

Nem

Igen – előzetes foglalás esetén, az aktuális foglaltság függvényében. Asztalfoglalási igényüket kérjük, hogy az info@luaresort.com címen jelezzék.