A karácsony már a küszöbön, de még van idő, hogy emlékezetesebbé tegye az adventi visszaszámlálást 24 csodás ajándékkal.*

Tapasztalja meg a LUA Resort mesésen meghitt világát – töltse szállodánkban a karácsonyi ünnepeket! Engedje meg, hogy a készülődés terheit magunkra vállaljuk, hogy minőségi együtt töltött idővel ajándékozhassa meg szeretteit!

Búcsúztassa a 2022-es évet kortárs szállodai környezetben, szilveszteri programjainktól pezsgő hangulatban, emlékezetes ízekkel és páratlan italokkal!

A Bliss, pleasure & leisure csomag foglalásával vendégeink érkezés napján – aktuális foglaltság függvényében – már 12:00 órától használhatják wellnessrészlegünket.

Tartson velünk ősszel is és megmutatjuk, hogy a Balaton több mint egy nyári nyaralóhely. Óriási cédrusok, növénykülönlegességek, lenyűgöző panoráma teraszos étteremmel és rögtön a Folly Arborétumban találjuk magunkat. Másik kedvencünk a gyönyörűen felújított Vaszary Galéria, amely kiállításain elsőosztályú képzőművészeti élményekben lehet részünk.

Ha munkájához szüksége van a kreatív energiákra, vagy lehetősége van a hibrid munkavégzésre vagy tervezi az éves stratégiát, amely nyugodt környezetet igényel, válassza szállodánk Room Office szolgáltatásait!