A balatoni lét egyfajta életfilozófia. Tisztelgés a természet szeretete és a magas minőségű élet előtt. Az inspiráló környezetben igazán könnyű belefeledkezni a látványba, az illatokba és az ízekbe.

Ha ma betérnek egy jobb vinotékába, több száz magyar termelő borai közül válogathatnak. Hasonló a helyzet a Füred-Csopaki borvidék esetében is: szinte minden településen találnak kisebb-nagyobb pincéket, különlegesen izgalmas boraikat. Mi a füredi Figula és a Szent Donát Borkúra pincészetet javasoljuk felfedezésre, és a kiránduláshoz még transzfert is biztosítunk.

Tartson velünk ősszel is és megmutatjuk, hogy a Balaton több mint egy nyári nyaralóhely. Óriási cédrusok, növénykülönlegességek, lenyűgöző panoráma teraszos étteremmel és rögtön a Folly Arborétumban találjuk magunkat. Másik kedvencünk a gyönyörűen felújított Vaszary Galéria, amely kiállításain elsőosztályú képzőművészeti élményekben lehet részünk.

Szeptember és az ősz már itt kopogtat, és ez az időszak alkalmas arra, hogy még egy kicsit kiszakadjunk a hétköznapokból. Most még kiélvezhetjük a napsütés utolsó sugarait, a kültéri medencéből figyelhetjük a kikötőben ringatózó vitorlásokat, vagy csak hagyjuk, hogy a float spa segítségével megéljük a súlytalanság és a teljes nyugalom érzését.

A Bliss, pleasure & leisure csomag foglalásával vendégeink érkezés napján – aktuális foglaltság függvényében – már 12:00 órától használhatják wellnessrészlegünket.