Aktívan pihentető hétköznapok? Fedezze fel a Balaton természeti értékekeit környezetkímélő módon. Foglalásához elektromos eszközeink egyikét vagy float-spa használatot biztosítunk!

Tartson velünk és megmutatjuk, hogy a Balaton több, mint egy nyaralóhely. Óriási cédrusok, növénykülönlegességek, lenyűgöző panoráma teraszos étteremmel és rögtön a Folly Arborétumban találjuk magunkat. Másik kedvencünk a gyönyörűen felújított Vaszary Galéria, amely kiállításain elsőosztályú képzőművészeti élményekben lehet részük.

Tapasztalja meg a LUA Resort mesésen meghitt világát – töltse szállodánkban a karácsonyi ünnepeket! Engedje meg, hogy a készülődés terheit magunkra vállaljuk, hogy minőségi együtt töltött idővel ajándékozhassa meg szeretteit!

Búcsúztassa a 2023-as évet kortárs szállodai környezetben, szilveszteri programjainktól pezsgő hangulatban, emlékezetes ízekkel és páratlan italokkal!

Az Ultimate Spa Bliss ajánlat foglalásával vendégeink érkezés napján – aktuális foglaltság függvényében – már 12:00 órától használhatják wellnessrészlegünket.

Ha munkájához szüksége van a kreatív energiákra, vagy lehetősége van a hibrid munkavégzésre vagy tervezi az éves stratégiát, amely nyugodt környezetet igényel, válassza szállodánk Room Office szolgáltatásait!