Spa & Wellness

Az önmagunkra és a feltöltődésre fordított idő nem luxus, hanem létszükséglet. Ezt biztosítjuk mi több mint ezer négyzetméteren, képernyőmentes terekben.

A LUA Spa panorámás élménymedencéjében és az óriás pezsgőfürdőben pihenve, szinte feloldódnak a napi gondjaink. Télen a külső, fűtött medence vizéből csodálhatja a Balatont, nyáron a tó vizére helyezett privát napozóstégen érezheti, ahogy körülöleli a táj.

A wellnessrészleg különlegességeihez tartoznak a hazánkban még kevésbé ismert fémszerkezetű, rozsdamentes acélmedencék, illetve a lebegőkabin (avagy float spa): ez nem más, egy magas sókoncentrátumú, különleges formájú és atmoszférájú kétszemélyes medence, amelyben a holt-tengeri lebegést imitálva lazulhatnak el. A floating hasonló előnyökkel jár, mint a relaxációs tréning, a hipnózis, a meditáció, jóga és a masszázs; mind pszichológiai, mind fizikai hatásait illetően. Izomzatunk, ízületeink tehermentessé válnak, és teljesen ellazulnak.

A szaunázás világszerte az egyik legkedveltebb módja a stresszoldásnak és egészségmegőrzésnek. Finn, infra, bioszauna, valamint gőzkabin és a szaunák előtti pihenőtérben kényelmes pihenő ágyak, frissítő italok és gyümölcs szolgálja a testi-lelki megújulást.

Kezeléseinket a világszerte nagy presztizsű Omorovicza metódus alapján végezzük. Ez a csodálatos kozmetikai márka felismerte a magyar termálvíz és gyógyiszap bőrre gyakorolt csodás hatását. A legmodernebb hatóanyagok, az emberi érintés, a gyógyvizek kiemelkedő ásványi anyag tartalma garantálja az Omorovicza arc és testkezelések páratlan eredményességét.

A kizárólag szállodánk számára kidolgozott LUA signature masszázsok egy üdvözlő rituáléval indulnak, majd képzett masszázsterapeutáink az izmokat átmozgató és lágy, nyújtó fogásokat alkalmazva segítik a test ellazulását, miközben varázslatos illatok és tiszta hatóanyagok kényeztetik a bőrt és az érzékeket.

A LUA Spa a kikacsolódás, a nyugalom és a tökéletes harmónia helyszíne vendégeink számára. Kérjük, hogy segítsen fenntartani ezt a békés környezetet. Tekintse meg a Spa Etikettet.

A természet minden kincse: a gyógyvizek, ásványok, a növények gyógyító ereje és az emberi érintés csodája visszavezet minket a teljesség harmóniájába. Válasszon a LUA Spa kezelései közül!

A luxus kozmetikai márka, amely világhírűvé tette a magyar termálvizek és a tradicionális magyar arcmasszázs bőrszépítő hatását.

Maradjon mozgásban! Szállodánk 3. emeletén panorámás, teraszos TECHNOGYM edzőterem várja, melynek felszereltsége: 2 futópad, 2 elliptikus tréner, 1 kerékpár és egy multi-pad dumbell set-tel.