A változás számunkra mindig örök. Mi magunk is folyamatosan új ismeretségeket kötünk, inspirálódunk, nyitott szemmel járva fedezzük fel a világot. Folyamatosan megújulunk. A megtapasztalt élményeket beépítjük a mindennapokba. Minden új város, minden új kispiac, minden új alapanyag újabb és újabb ötletekre, kísérletezésre inspirál minket.

Pintér Károly Executive Chef által vezetett konyha egy igazi szellemi műhely, ahol lépésről lépésre épül fel egy kezdő gondolatból a végső íz, illat, textúra. Munkáját a fine dining szofisztikáltan karizmatikus képviselője, Pesti István támogatja. A nemzetközileg is jegyzett séf bázisa továbbra is a két Michelin-csillaggal díjazott tatai Platán Gourmet, ezzel párhuzamosan felel szállodánk gasztronómiai iránymutatásáért. 

Étlapunk megújul!

2022. december 1-től a’la carte étlapról kínáljuk fogásainkat. Bizonyos ételeinket jelöléssel látjuk el, ezeket fogyaszthatják félpanziós ellátás keretén belül. A jelöléssel nem rendelkező fogásokat térítés ellenében veheti igénybe.

Etikett, hasznos információk

Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen asztalt foglalni. Az étterem területén smart casual dresscode van érvényben. Kérjük, ételallergia vagy intolerancia, továbbá vegetáriánus menü igény esetén a foglalást megelőző 24 órával korábban szíveskedjék felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal. Az Ön ízléséhez leginkább illő borpárosítás kiválasztásában forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

Éttermünkben – foglaltság függvényében – nem szállóvendégeket is örömmel látunk vendégül, asztalfoglalásért kérjük hívja a 06/87-512-500-as telefonszámot.

Megújult kínálatunk könnyedén nagyvilági, a fogásainkat a szenvedéllyel alkotó kollégák teszik felejthetetlenné.

Asztalfoglalás