Pintér Károly Chef által vezetett konyha egy igazi szellemi műhely, ahol lépésről lépésre épül fel egy kezdő gondolatból a végső íz, illat, textúra.

Gasztronómiai filozófiánkhoz közel áll a modern letisztultság, a múlt gyökereiből építkező, de a világ rezdüléseit lekövető megközelítés. Kortárs konyhánkban tiszteljük az alapanyagokat, néha a hagyományos eljárásokat a világ különböző konyháinak ízei – hol visszafogottabban, hol intenzívebben – egészítik ki. Így nyújt minden érzékszervünkre ható, átfogó élményt a NOON Restaurant & Lounge a’la carte étlapja.

Kulináris vacsoraélmény

Foglalásához felszolgált, a’la carte jellegű menüből válaszható különleges vacsoraélményt biztosítunk a NOON Restaurant & Lounge-ban.

Etikett, hasznos információk

Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen asztalt foglalni. Az étterem területén smart casual dresscode van érvényben. Kérjük, ételallergia vagy intolerancia, igény esetén a foglalást megelőző 24 órával korábban szíveskedjék felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal. Az Ön ízléséhez leginkább illő borpárosítás kiválasztásában forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

Az étterembe háziállatot vagy bármely más állatot – ide nem értve a vakvezető vagy segítő kutyát – nem lehet behozni. Köszönjük megértésüket.

Éttermünkben – foglaltság függvényében – nem szállóvendégeket is örömmel látunk vendégül. Asztalfoglalásért kérjük, hívja a 06/87-512-500-as telefonszámot.

Kínálatunk könnyedén nagyvilági, a fogásokat a szenvedéllyel alkotó kollégák teszik felejthetetlenné.