Pintér Károly Executive Chef által vezetett konyha egy igazi szellemi műhely, ahol lépésről lépésre épül fel egy kezdő gondolatból a végső íz, illat, textúra. Munkáját a fine dining szofisztikáltan karizmatikus képviselője, Pesti István támogatja. A nemzetközileg is jegyzett séf bázisa továbbra is a két Michelin-csillaggal díjazott tatai Platán Gourmet, ezzel párhuzamosan felel szállodánk gasztronómiai iránymutatásáért. 

A’la carte étlapunk megújult!

Gasztronómiai filozófiánkhoz közel áll a modern letisztultság, a múlt gyökereiből építkező, de a világ rezdüléseit lekövető megközelítés. Kortárs konyhánkban tiszteljük az alapanyagokat, néha a hagyományos eljárásokat a világ különböző konyháinak ízei – hol visszafogottabban, hol intenzívebben – egészítik ki. Így nyújt minden érzékszervünkre ható, átfogó élményt a NOON megújult a’la carte étlapja.

Kulináris vacsoraélmény:

Foglalásához felszolgált, a’la carte jellegű menüből válaszható különleges vacsoraélményt biztosítunk a NOON Restaurant & Lounge-ban. A fogások megalkotásához Pesti István, a két Michelin-csillagos séf nyújtott szakmai iránymutatást.

Etikett, hasznos információk

Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen asztalt foglalni. Az étterem területén smart casual dresscode van érvényben. Kérjük, ételallergia vagy intolerancia, továbbá vegetáriánus menü igény esetén a foglalást megelőző 24 órával korábban szíveskedjék felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal. Az Ön ízléséhez leginkább illő borpárosítás kiválasztásában forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

Az étterembe háziállatot vagy bármely más állatot – ide nem értve a vakvezető vagy segítő kutyát – nem lehet behozni. Köszönjük megértésüket.

Éttermünkben – foglaltság függvényében – nem szállóvendégeket is örömmel látunk vendégül. Asztalfoglalásért kérjük, hívja a 06/87-512-500-as telefonszámot.

Kínálatunk könnyedén nagyvilági, a fogásokat a szenvedéllyel alkotó kollégák teszik felejthetetlenné.