Kulinária & Bár kultúra

„The new next level”: teljesen új szintre emeljük a gasztronómiát a fine dining szofisztikáltan karizmatikus képviselőjével, Pesti Istvánnal.

Minden érzékszervet megmozgató kirándulásra invitáljuk vendégeinket. Letisztult enteriőr, minőségi alapanyagok, modern technológia, fenntarthatóság. Könnyeden nagyvilági kínálat, szenvedéllyel alkotó kollégák.

Minden érzékszervet megmozgató kirándulásra invitáljuk vendégeinket. Letisztult enteriőr, minőségi alapanyagok, modern technológia, fenntarthatóság. Könnyedén nagyvilági kínálat, szenvedéllyel alkotó kollégák.

Ha a füst elszáll, az élmény megmarad… Bemutatjuk koktélbárunk kínálatát, ahol az élményt a látvány, az íz és az aroma hármas egysége alkotja.

A felgyorsult világunkban sokszor a reggeli étkezésen spórolunk. A LUA Resortban szigorúan ajánlott órákon át csipegetni, beszélgetni a különböző finomságok felett. Gofri, palacsinta, füstölt lazac, ropogós szalonna, Eggs Benedict, saláták…

Minden, ami benne van, az a természet ajándéka. Különleges kézműves pékáru kínálatunk megmutatja, hogy a szállodai reggeli nem csak izgalmas, de egészséges is lehet.

Egyedi pörkölésű, magas minőségű OneEleven kávé, amelyet profi baristák készítenek az étterem közepén elhelyezkedő kávé állomáson.

Emlékezetes esték és ízek ígérete.
Már színesedik az ég alja, éppen megy le a nyári nap, amikor a lágyan lengedező szellő időként menta és rózsabors illatot fúj a jéghidegen gyöngyöző prosecco mellé.