Filozófiánk

Teljesen új szintre emeljük a bisztró gasztronómiát Pintér Károly chef vezetésével.

Károly komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik, szaktudását a budapesti Kempinski szállodában szerezte, és a Dubaji Világkiállításon is képviselte hazánk gasztronómiáját, mint a magyar pavilon vezető chef-je. A megjelenés részeként kiemelt szerepet kapott a bisztrómenü formájában összeállított gasztronómiai kínálat, amivel közel kétmillió világutazó találkozhatott. Károly szerint ma szakácsnak lenni izgalmas lehetőség, mert sokféle és sokszínű alapanyagokból dolgozhat. Büszkén mutatná meg bármelyik tányérját a csillagos helyeket járó foodie-knak is, mert szerinte az ízben rejlik a lényeg, és abban biztosra megy. Büszkeséggel kreál olyan ételeket, amelyek alapanyagit az általa jól ismert termelőktől tudja beszerezni. Könnyed és friss fogásokkal várja a vendégeket. Az általa vezetett elegáns, de fesztelen konyhára jellemző, hogy a tradicionális magyar ízeket olykor francia és egyéb nemzetközi elemekkel vegyíti, munkáját az újításra való hajlam és a kreativitás jellemzi.

A kezdeti gasztronómiai koncepció kialakításában Pintér Károly munkáját a fine dining szofisztikáltan karizmatikus képviselője, Pesti István, a két Michelin-csillaggal díjazott tatai Platán Gourmet chef-je is támogatta.

Pintér Károly chef és munkatársainak vezetésével minden érzékszervet megmozgató kirándulásra invitáljuk vendégeinket. A letisztult enteriőr, a minőségi alapanyagok és a modern technológia a hagyományos eljárások iránti tisztelettel párosulnak. A fenntarthatóság és a helyi gazdaság előmozdítása érdekében helyi termelőktől vásárolunk, gasztronómiánkat a környékről érkező friss alapanyagok inspirálják. Kínálatunk könnyedén nagyvilági, a rendkívüli minőségű alapanyagokat a szenvedéllyel alkotó kollégák teszik felejthetetlenné.

Éttermünkben – foglaltság függvényében – nem szállóvendégeket is örömmel látunk vendégül, asztalfoglalásért kérjük hívja a 06/87-512-500-as telefonszámot.