LUA Signature BreakfastTM

A felgyorsult világunkban sokszor a reggeli étkezésen spórolunk. A LUA Resortban szigorúan ajánlott órákon át csipegetni, beszélgetni a különböző finomságok felett. Gofri, palacsinta, füstölt lazac, ropogós szalonna, Eggs Benedict, saláták…

….turmixok, superfoodok és granolák… alternatív kínálattal a különleges táplálkozást követők részére is… a végtelenségig lehetne sorolni a tökéletes brunch jellegű reggeli hozzávalóit. Különleges juice állomás is rendelkezésre áll, ahol a helyi termékek mellett frissen préselt levek és smoothiek is megjelennek a kínálatban. A LUA Speciality CoffeeTM egyedi pörkölésű, magas minőségű kávét jelent, amelyet minden reggel hozzáértő kezek készítenek OneEleven egyedi pörkölésű kávébabból az étterem közepén elhelyezkedő kávé állomáson. A LUA BakeryTM kézműves pékáru kínálatában kizárólag friss, kiváló minőségű, hazai GMO mentes alapanyagokból készült finomságok jelennek meg, melyekhez nem használunk adalékanyagokat.
A lassú reggelekhez kiváló háttérként szolgál a Balaton fenséges látványa, a kikötőben ringatózók vitorlások jellegzetes látványa, a felkelő nap bársonyos sugarai… Ha pedig egy pohár proseccot is töltünk a fogások mellé, garantáltan nem lesz kedvünk elmozdulni az asztal mellől. A későn kelők sem maradnak le az élményről; room service szolgálatunk délig biztosítja a pezsgős reggeli kihagyhatatlan élményét.