LUA x BETHESDA

Check-Out a Gyermekekért

Bethesda Gyermekkórház és a LUA Resort*****Balatonfüred közös programja

A Bethesda Gyermekkórház Magyarország egyik legnagyobb gyermekkórháza, évente 190.000 gyermeket látnak el az egész országból. Céljuk, hogy a gyógyítás a legmodernebb eszközökkel, családbarát környezetben történjen, ahol a szülők és az orvosok együtt küzdenek a kisbetegek egészségéért. 

1.000 Ft egy gyermek egészségesebb és teljesebb jövőjéért!

A cél egy vérgáz analizátor beszerzése a kórház gyermek-belgyógyászati osztályának. Ez a készülék nélkülözhetetlen a cukorbeteg gyermekek kezdeti vércukor beállításához, az asztmás és a kiszáradással kezelt kisbetegek korszerű és gyors kivizsgálásához, kezeléséhez, így számukra és számunkra a gyógyulás lehetőségét biztosítják!

A Check-Out programmal a Bethesda Gyermekkórházban gyógyuló gyermekeket támogatjuk; az Önök segítségével szeretnénk a gyermekek gyógyulását segíteni és új esélyt adni, hogy egy teljesebb, egészségesebb életet élhessenek!

Hogyan működik?

A szálloda üzemeltetőjeként az SZ. Z. SZÁLLODAFEJLESZTŐ Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 8800 Nagykanizsa, Papp Simon sétány 6.; cégjegyzékszám: 20-09-075819; adószám: 26201902-2-20) az igénybe vett szállodai szolgáltatás díján felül további bruttó 1.000,- Ft összeget a Bethesda Kórház Alapítvány (székhely: 1146 Budapest, Bethesda utca 3., adószám: 18042539-1-42; telefon: +36 (1) 422-2707; e-mail: alapitvany@bethesda.hu; web: www.bka.hu) javára támogatás jogcímén számol fel az alábbiak szerint.

A segítségnyújtás formája egy 1.000,- Ft összegű terhelés, egy úgynevezett Bethesda BONUSZ végszámlán történő elhelyezésével működik, amit a vendég saját belátása szerint természetesen kivehetett a Check-out alkalmával. A végszámlán az alábbi nyilatkozat, megtételével kérjük meg vendégeinket, hogy határozzanak arról, hogy hozzájárulnak-e a programhoz:

„Nyilatkozom, hogy fenti aláírásommal hozzájárulok/nem járulok hozzá, ahhoz, hogy a jelen számlában rögzített végösszeg további 1.000,- Ft, azaz Ezer forint összegű „BETHESDA bónusszal” kerüljön megterhelésre”.

A bónuszokból összegyűlt összeget egy év múlva, 2024 augusztusában utaljuk át a Bethesda Gyermekkórház számára, ahol azt a leendő eszköz beszerzésére fordítják. A támogatásokból összegyűlt összeget az SZ. Z. SZÁLLODAFEJLESZTŐ Kft. a Bethesda Kórház Alapítvánnyal fennálló együttműködés keretében mindennemű levonás és visszatartás nélkül utólag támogatásként megfizeti a Bethesda Kórház Alapítvány részére.

A készülék beszerzése és így a támogatás felhasználása nem kötött határidőhöz, arra a szükséges összeg összegyűjtésének függvényében a Bethesda Kórház Alapítvány felelős döntése alapján kerül sor.

További információ: bethesda.hu | luaresort.com