LUA testkezelés, masszázsok

Omorovicza Arany Testkezelés

Válassza ezt a kezelést, ha szeretné megújítani bőrét és kikapcsolódásra vágyik. Ez a luxus testkezelés arany szemcsék és nádcukor keverékével regenerálja és újítja meg a bőrt. A radírozást egy ylang ylang illatú arany olajjal végzett kényeztető masszázs követ, amely megnyugtatja, hidratálja és természetesen ragyogóvá varázsolja a bőrt. Megjegyzés: A kezelést bizonyos lépéseit követően zuhanyzás szükséges.

60 perc | 32.000 Ft

LUA signature testmasszázs

LUA signature tetőtől-talpig testmasszázs
A kizárólag szállodánk számára kidolgozott masszázs kezelés nyitányaként először illatos meleg borogatással lazítjuk el az egész testet. Ezután képzett masszázsterapeutáink az intenzívebb gyúró és a pihentető nyújtó mozdulatokat ötvözik a testmasszázs során, melyet egy rövid talpmasszázs után, stresszoldó fejmasszázs koronáz meg.

50 perc | 22.000 Ft

Spa Senses Releasing De-Tens

Spa Senses Releasing De-Tens Therapy/ jókedvre derítő gyertya masszázs
Kizárólag természetes szója viaszt, kókusz olajat és vitaminokban gazdag narancs kivonatot tartalmazó masszázs mécsesünket meggyújtjuk és melegen olvadó olajat a testre csorgatjuk. Ápolja, táplálja a bőrt és serkenti a kollagéntermelését, így valódi antiaging hatóanyag.

50 perc | 33.000 Ft

Kiegészítő élményajánlatunkat a szállás mellé tudja lefoglalni.