LUA Active Life

A modern városi életvitel, a digitalizáció olyan gyors fokozatra kapcsolta a mindennapokat, hogy a pihenést, a feltöltődést már szinte külön projektként kell kezelni. Az aktív kikapcsolódás csökkenti a stresszt, kitisztítja az elmét, kreatívabbá, produktívabbá tesz, miközben összekapcsol valódi önmagunkkal. Legyen aktív, bérelje eszközeink egyikét vagy csatlakozzon programjainkhoz!

VESPA

Béreljen elektromos Vespat és fedezze fel fenntarthatóan a környéket!

Bérleti díj: 8.000 Ft / eszköz / óra + 50.000 Ft vagy 100 EUR kaució. Az eszközhöz bukósisakot is biztosítunk.

SUP

Ha egy teljesen új látószögből fedezné fel a Balatont, vagy megnézné a varázslatos aranyhidat a lemenő nap fényében, vagy ha csak ismerkedne a műfajjal – béreljen SUP-ot! Napfény, tiszta levegő, gyönyörű környezet…

Bérleti díj: 4.000 Ft / eszköz / óra

E-roller

Urbanisták, figyelem! Elektromos rollerrel még nagyobb élmény a kikapcsolódás és még az ökológiai lábnyomodat is csökkentheted. Kényelmesen és gyorsan – és nem utolsósorban környezetbarát módon – érheti el a város látnivalóit.

Bérleti díj: 2.000 Ft / eszköz / óra

Induljon a nap jógával

A brunch jellegű reggeli előtt vagy azt követően, 09:00 – 10:00 között reggeli jógára invitáljuk azokat, akik előző nap bejelentkeznek kolléganőnk szabadtéri órájára. A dinamikus program után a spaban finn szauna, infraszauna, jacuzzi, gőzkabin, élménymedence és gym áll a vendégeink rendelkezésére.

További információért és programra történő feliratkozásért forduljon a Spa recepcióhoz, illetve kérdés esetén kérjük, hogy hívja a Recepciót.