Esküvő

Készen állunk, hogy valóra váltsuk álmotokat!

A LUA Resort kortárs épületével, a vitorláskikötő hangulatával nem csupán egy helyszín, hanem egy életforma; minden szó és tett megfontolt jelentéssel bír. A letisztult vonalvezetésű épület balatoni panorámával tökéletes hátteret ad az ifjú párról készült eljegyzési vagy esküvői fotósorozathoz. Szintén kiválóan alkalmas az étterem és a télikert vagy a kikötő előtti idilli környezet állófogadás vagy ültetett vacsora megtartására, amelynek keretében a vendégek egy kulináris utazáson vehetnek részt. A Balaton vizére épített lebegőstég – jó idő esetén – emlékezetes és elegáns helyszíne lehet a polgári szertartásnak.

Tapasztalt esküvőszervező kolléganőnk vezetésével mindent megteszünk annak érdekében, hogy a pár nagy napját emlékezetessé tegyük. Legmagasabb szintű és teljes körű szervezést nyújtunk a tervezéstől egészen az esemény végéig. Az ország legjobb esküvői szolgáltatóival dolgozunk együtt, csak így tudjuk biztosítani azt, hogy az esküvő minden pillanata úgy sikerüljön, ahogyan azt a pár megálmodta.

Executive séfünk és munkatársai a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával garantálják, hogy az ifjú párnak és a velük együtt ünneplő társaságnak gasztronómiai élményekben legyen részük.

A szállodában összesen 67 szoba és 11 lakosztály található, melyek hozzájárulnak szeretteik és barátaik pihentető tartózkodásához.

Ajánlatkéréssel kapcsolatban kérjük, hogy keresse munkatársainkat a wedding@luaresort.com e-mail címen.

Ajánlatkérés