LUA AUTUMN ESCAPE – Visit Balaton 365

Beköszöntött az ősz, és ezzel együtt elérkezett az idő egy luxus pihenésre! Fedezze fel az elegancia és a kényelem világát ötcsillagos szállodánkban, ahol a természet nyugalma és a prémium szolgáltatások együttesen biztosítják a felejthetetlen kikapcsolódást. Gyönyörködjön az őszi színekbe öltözött balatoni környezeteben, élvezze a gourmet élményeket, wellness kezeléseket, és hagyja, hogy magával ragadja a LUA varázslatos hangulata. Jöjjön, töltődjön fel és kapcsolódjon ki egy igazán különleges helyszínen!

Az ajánlat foglalható: 2024. szeptember 13-tól – 2024. október 31-ig.

Foglalható tartózkodási időszak: hétköznap, vasárnaptól – csütörtökig, 2024. szeptember 8-tól, 2024. október 31-ig.

Az ajánlat tartalma:

  • Szállás Superior Marina Park view szobatípusban
  • LUA Signature büféreggeli: látványkonyha, brunch jellegű fogásokkal, baristák által készített, saját pörkölésű kávé, kovászolt kenyérfélék és péksütemények széles választéka, teljeskörű kínálat az alternatív táplálkozást követők részére is
  • Welcome Drink érkezéskor
  • Felszolgált, a’la carte jellegű különleges vacsoraélmény a Michelin-ajánlott NOON Restaurant & Lounge éttermünkben.
  • LUA Spa & Wellness: beltéri élménymedence, sodrófolyosó, jacuzzi, egész évben működő fűtött kültéri medence, szaunavilág
  • LUA GYM fitneszterem használat
  • Fürdőköntös, szobapapucs, SPA Bag és luxus fürdőszobai kozmetikum bekészítés

Az ajánlat ára: 139.000,-ft / két éjszaka / 2 fő félpanzióval – áraink tartalmazzák az ÁFA-t.

Idegenforgalmi adó a helyszínen külön fizetendő: 660 Ft/fő/éj.

Áraink nem tartalmazzák a parkolóhelyet, mely a helyszínen külön fizetendő: 3500 Ft/autó/éj.

Foglalási garancia

A foglaláshoz 100% előleg fizetése szükséges. Az előleget fizetheti bank- vagy hitelkártyával, átutalással vagy a foglalásban szereplő vendég nevére szóló SZÉP kártyával. A foglalást csak sikeres kártya tranzakció, vagy a határidőig beérkezett előleg utalása esetén tekintjük érvényesnek.

Módosítási és lemondási feltételek

Foglalása nem lemondható, azonban az időpont érkezés előtt 7 nappal szabadon módosítható – a módosítás időpontjában érvényes árak szerint. A foglaláskor befizetett előleget a szálláshely lemondás esetén nem téríti vissza.