World Luxury Hotel Awards 2023

Már a tervezőasztal felett is és a másfél éves működésünk közben is egy nagyon fontos elvárást fogalmaztunk meg: elégedetten mosolygó, boldog vendégeket szeretnénk látni!

A világ legszebb szállodáival szállt versenybe a LUA Resort*****Balatonfüred a World Luxury Hotel Awards 2023 nemzetközi megmérettetésen. A tavalyi év során elért sikerekre alapozva a szálloda a három kategóriában indult a legjobbnak járó díjért, amelyről nemcsak a szakmai zsűri, de a közönség is szavazhatott.

Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy a szavazatoknak köszönhetően a felnőttbarát pihenés lehetőségét kínáló szálloda szolgáltatásaival, egyedi adottságaival és klasszikusan letisztult hangulatával kiemelkedik a szolgáltatók közül.

  • Best Luxury Adults Only Resort in Eastern Europe
  • Best Luxury Lakeside Hotel in Europe
  • Best Luxury New Hotel in Hungary

Büszkeséggel tölt el minket az, hogy ebben a különösen jó élményben minden egyes nap részünk lehet. Másfél éves működésünk alatt több magas presztízsű díjat kaptunk, melyeknek Önökkel és munkatársainkkal együtt örülhettünk – ezek a szakmai elismerések megerősítenek minket abban, amiben mindig is hittünk: hivatásunk és szenvedélyünk a vendéglátás!