Best of Budapest & Hungary 2022

A „Best of Budapest & Hungary” egy olyan független minősítési rendszer, mely 1993 óta minden évben megkérdezi olvasóit, üzleti partnereit, valamint a kiadó bizottságának tagjait, hogy kit tartanak a hazai vendéglátó-, szálloda- és más szolgáltatói szféra legjobbjainak. A „minőség mércéjeként” is számon tartott díjat egy, a nagyközönség számára meghirdetett nyílt-, valamint szigorú szerkesztőségi szavazás után ítéli oda a kiadó az állandó és mindig magas minőségű szolgáltatást nyújtók számára. Ez alkalommal negyvenegy különböző kategóriában osztották ki a rangos elismeréseket az arra érdemeseknek.

Az online beérkezett szavazatok, valamint A Budapest Week Publishing szakmai zsűrije a beérkezett szavazatok alapján „A legjobb új éttermek közé” választotta  Balaton északi partjának adults-only szolgáltatásokat kínáló szállodájának éttermét.

A NOON Restaurant & Lounge-ban Pintér Károly Executive Chef vezetésével teljesen új szintre emeljük a bisztró gasztronómiát. Munkáját a fine dining szofisztikáltan karizmatikus képviselője, Pesti István támogatja. A nemzetközileg is jegyzett séf bázisa továbbra is a két Michelin-csillaggal díjazott tatai Platán Gourmet, ezzel párhuzamosan felel szállodánk gasztronómiai tanácsadásáért.