LUA Resort Michelin Guide 2024

LUA Resort***** – Michelin Guide elismeréssel a nemzetközi élvonalban

Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a LUA Resort immár Michelin-ajánlott szállodaként szerepel a 2024-es Michelin Guide-ban! Ez az elismerés a teljes csapatunk elkötelezett munkáját tükrözi, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy vendégeinknek különleges élményeket nyújtsanak. Hálásak vagyunk a Michelin Guide bizalmáért, és szívből köszönjük vendégeink folyamatos támogatását. Emellett gratulálunk a Michelin Guide többi szereplőjének is, akik hasonlóan elkötelezettek a minőség iránt.

A LUA Resort büszkén képviseli a Michelin Hotels 2024 ajánlásával elismert kiváló vendéglátói szolgáltatásait. A Michelin-szintű minőség világszerte a legmagasabb szintű vendégélményt jelenti, és ez a díj megerősíti, hogy a LUA Resort nemcsak a Balaton régiójában, hanem nemzetközi szinten is figyelemre méltó helyszín a pihenésre és kikapcsolódásra.

Szállodánk gasztronómiai filozófiája is szorosan összekapcsolódik a LUA Resort egyedi stílusával. A NOON étterem konyhája különös figyelmet fordít a helyi és szezonális alapanyagok válogatására, biztosítva ezzel a frissességet és az autentikus ízeket.

Célunk, hogy vendégeinknek minden alkalommal egyedülálló élményeket kínáljunk.