LUA Timeless elegance – Image film

Kedves Vendégeink, és leendő Vendégeink!

Már nagyon régen várunk arra, hogy megosszunk Veletek egy izgalmas hírt! Idén nyáron – hosszadalmas előkészületeket követően – egy egyedülálló látványvilággal és művészi megközelítéssel megálmodott imázsfilm elkészítésére került sor a LUA Resortban.

Szállodánk számos díjjal és elismeréssel büszkélkedhet már. NOON Éttermünk 2023-ban nyerte el a Michelin ajánlást, idén pedig a szálloda is felkerült a Michelin ajánlott szállodák rangos listájára, így ezen tény méltó megünneplése érdekében (is) került megalkotásra a minifilm sorozatunk. Célja, a hagyományos, szolgáltatásokat összegző reklám keretektől eltávolodva, az általuk képviselt szellemiség és a velük megélhető könnyed luxus bemutatása. Az üzenet az, hogy szállodánk egy – a nagyvárosok zajától távol, Budapesttől mégis mindössze másfél órára található – tökéletes helyszín, amely élményekben, ízekben és minőségi pillanatokban gazdag pihenést biztosít vendégeinek. A karnyújtásnyira ringatózó Balaton látványa, csábító ételek, italok és kényeztető wellness rituálék, a környék egyedülálló természeti adottságai együtt járulnak hozzá ahhoz, hogy itt a jólét valóban jól léttel párosuljon.

A minifilm sorozat a lenyűgöző enteriőr felvételeken túl, kilép a szálloda falai közül és a teljeskörű balatoni élményt adja vissza, mindezt az elegancia- és könnyed luxus övezte módon. Egy pár legszebb pillanatait mutatják be, a LUA-ba való megérkezéstől, az ott töltött kikapcsolódáson át, egészen a Balatonon és annak felvidékén átélt közös élményekig.

Rendkívül hálásak vagyunk a stábnak a több napos professzionális munkáért, és természetesen kollégáinknak, hogy mindig egy lépéssel előre gondolkodva megelőzték a stáb munkáját, és tökéletes előkészített helyszínnel várták a következő jelenet felvételéhez. Úgy gondoljuk a közös munka fantasztikus eredményt szült. A teljes filmet weboldalunkon tudjátok megtekinteni az alábbi linken.