Szobák

Létezik egy hely, ahol nem ér el a nagyváros zaja, ahol magunk mögött hagyhatjuk a rohanó hétköznapokat. Egy hely, ahol a luxus nem csak a csillogásról, hanem szól a minőségi énidőről, az elvonulás lehetőségéről. Egy hely, ahol megengedhetjük magunknak az elengedést és naturális alapokra helyezhetjük a teljes megújulás lehetőségét.

A kiváló alvásélmény legalább olyan fontos, mint az egészséges életmód és a helyes táplálkozás; mindegyik hozzájárul az Ön jóllétéhez. A LUA Sleep WellTM koncepció keretén belül olyan egyedi programot alakítottunk ki, amely megteremti a pihentető alvás alapjait. Minden szobában extra vastagságú gyógymatraccal ellátott boxspring ágy és blackout függöny található. Amennyiben nem találja megfelelőnek az ágyra bekészített párnákat, úgy a párnamenüről választhat olyat, ami életmódjának leginkább megfelel. Természetesen díjmentesen. Lakosztályainkban Tihanyi levendula illóolaj járul hozzá a teljes ellazulás élményéhez. A reggeli a nap egyik legfontosabb étkezése, amelyhez a LUA Signature ReggeliTM parádés kínálata azonnal megadja az alaphangulatot – és nem csak hétvégenként! A későn kelők délig élhetnek a szobaszerviz kínálta előnyökkel.

Junior Suite

Kétlégterű lakosztály lounge pihenősarokkal, infraszaunával és oldalpanorámás balatoni kilátást biztosító terasszal.

Prestige Sauna Suite

Kétlégterű lakosztály lebilincselő kilátással a Balatonra, terasz kényelmes pihenőfotelekkel és páros finnszaunával.

Prestige Spa Suite

Kétlégterű lakosztály lebilincselő kilátással a Balatonra, terasz kényelmes pihenőfotelekkel és páros finnszaunával és jakuzzival.

Romantic Spa Suite

Kétlégterű lakosztály teljes panorámával a Balatonra, privát jakuzzival, panorámás finn szaunával és kényelmes pihenőfotelekkel.

Top of LUA Secret Spa Suite

A legfelső emeleten elhelyezkedő kétlégterű lakosztály teljes panorámával a Balatonra, privát jakuzzival, panorámás finn szaunával és kényelmes pihenőfotelekkel.

Connecting Szobatípusok

Szállodánk connecting szobákkal is várja vendégeit Superior Marina View, Deluxe Marina View és Superior Side Lake View szobatípusokban.