LUA Resort Business Excellence 2024

Business Excellence 2024 – Legjobb vidéki rendezvényhelyszín LUA Resort Balatonfüred

Idén immár 14. alkalommal adta át a Turizmus Kft. a Business Excellence díjakat, amelyekkel az üzleti turizmus kiemelkedő szereplőit ismerik el. A Birdie Events – Continental City Golf Clubban megrendezett ünnepségen, tíz kategóriában hirdettek szakmai és közönségdíjasokat. A Business Excellence díjat azok a turisztikai szolgáltatók kapják, akik kimagasló színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak az üzleti turizmus területén, és a szakma, valamint az utazóközönség egyaránt elismeri teljesítményüket.

Nagy büszkeség számunkra, hogy a LUA Resort Balatonfüred a Legjobb vidéki rendezvényhelyszín kategóriában közönségdíjat nyert! Ez az elismerés nemcsak a szállodánk rendezvényszervezési tevékenységének minőségét, hanem a vendégeink elégedettségét is tükrözi. Az idei év újítása, hogy a pályázati rendszerben benyújtott munkák alapján dőlt el a díjak sorsa, és 2024-ben a kategóriákat is frissítették, hogy lépést tartsanak a piaci változásokkal.

A felhívásra 62 pályázat érkezett, amelyből a LUA Resort kiemelkedő helyet vívott ki magának a vidéki rendezvényhelyszínek között, bizonyítva, hogy a Balaton partján fekvő szállodánk méltán vált népszerűvé az üzleti események számára.