Wonder Woman Weekend – 2024.03.08-10.

A nőnapi hétvége alkalmából különleges finomságokkal és egyedi sminktanácsadással kedveskedünk minden női vendégünknek, hiszen egytől egyig mind megérdemlik. 

A nőnapi hétvége alkalmából különleges programmal kedveskedünk minden női vendégünknek, hiszen egytől egyig mind megérdemlik. 

2024. március 8. 

15:00-tól Megérkezéskor a hónap koktélja, a The little drop of Balaton várja kedves vendégeinket! 

17:00 és 18:00-tól: Délután a LUA Spa & Wellness részlegén különleges szaunaszeánszokkal készülünk Önöknek.

20:00-tól LUA Studio presents: Bebe Acoustic Voice&Guitar. A hangulatot külön az alkalomra kollégáink által megálmodott Wonder Woman névre hallgató gin alapú, gyümölcsös ízvilágú koktél emeli majd, amit a NOON Bárban tudnak megkóstolni!

2024. március 9. 

10:00 és 17:00 óra között Tombor Sarolta makeup artist személyre szabott smink tanácsadással várja a hölgyeket, amely szolgáltatásra az info@luaresort.com email címen, vagy érkezéskor személyesen a recepción tudnak időpontot előjegyezni.

16:00, 17:00 és 18:00-tól: A LUA Spa & Wellness részlegén különleges szaunaszeánszokkal készülünk Önöknek.

Saroltáról:

„1990-óta vagyok a szakmában, amit kozmetikusként kezdtem el, de már akkor is nagyon érdekelt a sminkelés, ezért autodidakta módon képeztem magam. Ugyanebben az évben a Lancome-nál kezdtem el dolgozni, ahol már professzionális szakmai képzéseken vettem részt, és a márka national makeup artist-ja lettem, amit azóta is képviselek. Volt szerencsém olyan neves szakemberektől személyesen tanulni, mint Fred Faruggia, Gucci Westman és  Lisa Edridge. Ők mind a hárman jelentősen formálták a stílusom és technikai tudásom. Szakmai karrierem elég sokrétű, mivel mindent csinálok, amit egy sminkes szokott: képviselek egy márkát, filmek, reklámfilmek és divatbemutatók, címlap és editorial fotózások vezető sminkmestere vagyok, de Red Carpet és menyasszonyi sminket is készítek. 5 évig voltam a Budapest Central European Fashion Week vezető makeup artist-ja, de szintén megtisztelő volt számomra, amikor kétszer is elismerték a munkámat ‘Az Év Divatsminkese’ Fashion awards díjjal.”

Jelentkezés: A jelentkezés módja: személyesen a recepción, vagy előzetesen info@luaresort.com e-mail címen.

Szobafoglalás