Olasz hétvége a LUA-ban – 2024.04.27.

Ismerje meg az olasz elegancia két ikonikus képviselőjét egy felejthetetlen itáliai hétvége során a LUA Resortban!

Csatlakozzon hozzánk egy páratlan utazásra az olasz divat és stílus világába, ahol a La Belled ékszerek és a Furla kiegészítők találkoznak Balatonfüred és a LUA Resort egyedülálló atmoszférájával.

Képzeletben elindulunk a tengerpartra és hagyjuk, hogy a friss sós levegő és a napsugarak átjárják testünket. Itt, a parton, amit ezúttal a magyar tenger türkizben játszó hullámai verdesnek, a La Belled ékszerei várnak ránk, melyeket a természet és az olasz életstílus inspirált. Barbara, a márka alapítója és alkotója, mutatja be egyedi ékszereit, melyeket édesvízi gyöngyök és aranyozott kiegészítők alkotnak. A nyakláncok, karkötők, fülbevalók, igény szerint akár egyedi iniciálé medálokkal is személyre szabhatóak. A legújabb kollekció egyedi tervezésű selyemkendőkkel is bővült, melyek magukban hordozzák a tengeri életérzés motívumait.

Most szólunk előre, a lenyűgözően szép gyöngyök függőséget okozhatnak!

Miután átéltük a La Belled varázslatát, tovább utazunk a Furla világába, ahol a minőségi anyagok, bőrművesség, luxus és az olasz elegancia találkozik. Fedezzük fel a részletgazdagságot és az exkluzív minőséget a Furla bőráruk és kiegészítők kínálatában. A Furla márka hűen képviseli az olasz életstílust és a kifinomult design esszenciáját.

Ne hagyják ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy egy nap alatt két különleges márkának köszönhetően Olaszországig utazzanak a LUA Resort kíséretével. Találkozzunk a tengerparton!