LUA Studio presents – Mai Rumba – 2023.03.31.

Változatos zenei előadókkal és szórakoztató programokkal töltjük meg a szálloda kortárs lobby-ját. Péntekenként a jazz, a világzene és a könnyűzene műfajok kimagasló képviselőivel indítunk akusztikus koncerteket.*

2023. március 31-én, péntek este 20:00 órától élőzenés latin esttel készülünk. Az est alkalmával a Mai Rumba latin music duó élő, autentikus, vérpezsdítő, igazi latin zenét játszik majd a latin világ tipikus dallamaival Kubától, Puerto Rico-n át New York latin ritmusokkal, hogy igazán emlékezetessé és jó hangulatúvá varázsolják az estét.

Mario Ochoa a zenekar vezetője Hondurasból érkezett Magyarországra. Autentikus, erőteljes hangjával kiválóan hozza el nekünk szinte az összes latin-amerikai stílust, mint a New York style Salsa, Bachata, Cha Cha Cha, Merengue, Reggaetón, Latin Pop.

Alex Csipkés a Liszt Ferenc Zeneakadémián végzett, az egyik legjobb zongoraművész, aki a latin zenét rendkívüli módon játssza Magyarországon.”

További részletek:

  • Az előadás időtartama 2 x 45 perc.
  • A különleges programon való részvétel szállóvendégeink számára ingyenes, de asztalfoglaláshoz kötött.
  • Külsős vendégeinket is szeretettel várjuk, de ebben az esetben az asztalfoglalás minimum 10.000 Ft/fő fogyasztáshoz kötött.

*A programváltozás jogát fenntartjuk.