LUA Studio presents – Gájer Bálint & Horváth Márk – 2023.04.08.

Változatos zenei előadókkal és szórakoztató programokkal töltjük meg a szálloda kortárs lobby-ját. Péntekenként a jazz, a világzene és a könnyűzene műfajok kimagasló képviselőivel indítunk akusztikus koncerteket.*

2023. április 8-án, szombat este 20:00 órától koncertet ad Gájer Bálint, akit gitáron kísér Horváth Márk.

Gájer Bálint, – vagy, ahogy sokan a The Voice műsorából ismerhetik – „a swing hercege” minden embert táncra perdít zenéjével. Olyan színpadi tapasztalatot tudhat maga mögött, ami a legnagyobb előadókkal kel versenyre. Tehetségét nem csak rajongói éltetik, hanem a szakma azon díjazásai is, amit fiatal kora és karrierje ellenére magának tudhat. Gájer Bálint a mai magyar „Swing’n Pop” zenei stílus meghonosítója és vezéralakja.  Horváth Márk napjaink egyik legsokoldalúbb gitárosa, lassan 30 éve él a zenének. Ezalatt az időszakban számos külföldi és belföldi fesztiválra/koncerthelyszínre jutott el zenéjével, jelenleg is a magyar zenei vérkeringés szerves része. Olyan formációkkal és művészekkel koncertezik, mint Gájer Bálint, Balássy Betty, Tóth Vera Akusztik, Hajós András, Frankie Lato és Jász András, Horányi Juli… Fő profilja főleg latin-jazz, Django swing, tehetségét emellett a világzenében is kamatoztatja. Az évek során neves magyar és külföldi előadókkal játszott együtt, többek között Sapszon Bálint hollywoodi-magyar zeneszerzővel Amerikában turnézott. A Harmónia Garden Swing a’la Django projektjével a MÜPA-ban számos koncertet adott.

További információ:

  • Az előadás időtartama 2 x 45 perc.
  • A különleges zenei programon való részvétel szállóvendégeink számára ingyenes, de asztalfoglaláshoz kötött.
  • Külsős vendégeinket is szeretettel várjuk, de ebben az esetben az asztalfoglalás minimum 10.000 Ft/fő fogyasztáshoz kötött.

*A programváltozás jogát fenntartjuk.