LUA Studio presents – Jász Andris & Horváth Márk – 2023.12.23.

Változatos zenei előadókkal és szórakoztató programokkal töltjük meg a szálloda kortárs lobby-ját.*

2023. december 23-án, szombat este 20:00 órától fellép Jász Andris & Horváth Márk!

A két művészt már régóta foglalkoztatta a gondolat, hogyan lehetne a stílusokat átívelő filmzenei kincset egy összefüggő műsorrá kovácsolni. 2015 tavaszán debütáló műsorukban végigkalauzolják a kedves hallgatót a Ponyvaregény dallamain, a Keresztapa melódiáján keresztül. A Desperado gitárszólója éppúgy megelevenedik mint a Tehetséges Mr Ripley swing ritmusai. Várjuk a filmek szerelmeseit!

Jász András a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-szaxofon szakán diplomázott. 15 évesen kezdett szaxofonozni, a ,,szerelem” pedig azóta is tart és a hangszerrel feszegeti a műfaji határokat. Olyan további remek előadókkal dolgozik, mint Kökény Attila, Pély Barna illetve az elektronikus zenei műfajból ismert dj Zoohacker és Andrew J.

Horváth Márk napjaink egyik legsokoldalúbb gitárosa, lassan 30 éve él a zenének. Ezalatt az időszakban számos külföldi és belföldi fesztiválra/koncerthelyszínre jutott el zenéjével, jelenleg is a magyar zenei vérkeringés szerves része. Olyan formációkkal és művészekkel koncertezik, mint Gájer Bálint, Balássy Betty, Tóth Vera Akusztik, Hajós András, Frankie Lato és Jász András, Horányi Juli… Fő profilja főleg latin-jazz, Django swing, tehetségét emellett a világzenében is kamatoztatja. Az évek során neves magyar és külföldi előadókkal játszott együtt, többek között Sapszon Bálint hollywoodi-magyar zeneszerzővel Amerikában turnézott. A Harmónia Garden Swing a’la Django projektjével a MÜPA-ban számos koncertet adott.

További információ

  • A különleges zenei programon való részvétel szállóvendégeink számára ingyenes, de asztalfoglalás szükséges.
  • Külsős vendégeinket is örömmel látjuk 10.000 Ft/fő minimum fogyasztás mellett.
  • *A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Asztalfoglalás