LUA Studio present – Jász Andris & Horváth Márk – 2023.04.09.

Változatos zenei előadókkal* és szórakoztató programokkal töltjük meg a szálloda kortárs lobby-ját. Péntekenként a jazz, a világzene és a könnyűzene műfajok kimagasló képviselőivel indítunk akusztikus koncerteket.*

2023. április 9-én, vasárnap este 20:00 órától fellép Jász Andris & Horváth Márk!

A két művészt már régóta foglalkoztatta a gondolat, hogyan lehetne a stilusokat átívelő filmzenei kincset egy összefüggő műsorrá kovácsolni. 2015 tavaszán debütálő műsorukban végigkalauzolják a kedves hallgatót a Ponyvaregény dallamain, a Keresztapa melodiáján keresztül. A Desperado gitárszólója éppúgy megelevenedik mint a Tehetséges Mr Ripley swing ritmusai. Várjuk a filmek szerelmeseit!

Jász András a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-szaxofon szakán diplomázott. 15 évesen kezdett szaxofonozni, a ,,szerelem” pedig azóta is tart és a hangszerrel feszegeti a műfaji határokat. Olyan további remek előadókkal dolgozik, mint Fábián Juli, Kökény Attila, Pély Barna illetve az elektronikus zenei műfajból ismert dj Zoohacker és Andrew J.

Horváth Márk napjaink egyik legsokoldalúbb gitárosa, lassan 30 éve él a zenének. Ezalatt az időszakban számos külföldi és belföldi fesztiválra/koncerthelyszínre jutott el zenéjével, jelenleg is a magyar zenei vérkeringés szerves része. Olyan formációkkal és művészekkel koncertezik, mint Gájer Bálint, Balássy Betty, Tóth Vera Akusztik, Hajós András, Frankie Lato és Jász András, Horányi Juli… Fő profilja főleg latin-jazz, Django swing, tehetségét emellett a világzenében is kamatoztatja. Az évek során neves magyar és külföldi előadókkal játszott együtt, többek között Sapszon Bálint hollywoodi-magyar zeneszerzővel Amerikában turnézott. A Harmónia Garden Swing a’la Django projektjével a MÜPA-ban számos koncertet adott.

Őket köszöntjük most a LUA Resort színpadán!

További információ

  • A különleges zenei programon való részvétel szállóvendégeink számára ingyenes, de asztalfoglaláshoz kötött.
  • Külsős vendégeinket is szeretettel várjuk, de ebben az esetben az asztalfoglalás minimum 10.000 Ft/fő fogyasztáshoz kötött.

A programváltozás jogát fenntartjuk.