LUA Luxury Weekend – 2024.04.20.

Csatlakozzon hozzánk egy tavaszindító, luxus élményekkel teli hétvégére a LUA Resortban, ahol a legkiválóbb márkák és programok várják. Fedezze fel a Breitling csodálatos világát és frissítse fel bőrét az Omorovicza kényeztető kezeléseivel.

Lépj be a luxus és stílus világába a Breitling különleges kitelepülésével és bemutatójával! Ismerkedj meg a svájci óragyártás mesterműveivel, melyek kivételes minőségű és felszereltségű luxus- és sportóráikról híresek. Fedezd fel a légi- és vízisportok szerelmesei számára tervezett modelleket, és élvezd az egyedi design és prémium minőség egyedülálló kombinációját. Szállodánkban egy külön Breitling cornerrel készülünk az órák rajongóinak!

Kényeztesse magát az Omorovicza kezelésével, ismerkedjen a legújabb tavaszi bőrápolási trendekkel, termékekkel és technikákkal. Szakértői tanácsok és bemutatók segítségével sajátíthatja el a különleges kezeléseket. Válasszon az előre meghirdetett időpontok közül, délelőtt 11 órától vagy délután 16 órától, élvezze a kis létszámú (10-15 fő) csoportokban zajló meghitt hangulatot és a személyre szabott tanácsokat. A program 60-90 percet ölel fel és előzetes regisztráció szükséges hozzá!

Nemzetközi luxus és kényeztetés vár Önre a LUA Luxury Weekend-en!